Terug in je eigen energie

Terug in je eigen energie

We leven in een tijd van verandering. Kinderen en (jong) volwassen worden steeds gevoeliger voor het verwerken van alle dagelijkse indrukken, o.a. herkenbaar als vermoeid hoofd, niet helder zijn in het hoofd, mentale en fysieke vermoeidheid en passiviteit.

Het wordt steeds lastiger om in je eigen energie te blijven. Maar wat is dat, in je eigen energie blijven? Denk hierbij aan je energiek voelen, geïnspireerd en gemotiveerd zijn en vooral goed kunnen relativeren.

Dit alles begint met het leren om met je beide voeten op de grond te staan, met andere woorden “het lichaam aarden”. Ondanks dat je de hele dag je voortbeweegt op de aarde, houdt nog niet in dat het lichaam ook werkelijk geaard is.

Deze 8-delige cursus “Terug in je Eigen Energie” is een hele toepasbare cursus, waarin je leert om gewaar te zijn of het lichaam ook werkelijk geaard is (en zo niet hoe dit te bewerkstelligen), waardoor je steeds gemakkelijker het zinvolle en niet-zinvolle kan onderscheiden en je veel evenwichtiger kan blijven gedurende de dag zonder je energie te verliezen.

Je maakt kennis met de theorie en de praktijk van je eigen energiesysteem, bestaande uit meridianen, chakra’s, de energielichamen en de aura. De voortdurende stroom van ervaringen in je dagelijks leven heeft continu invloed op je eigen energie, en kan je bijvoorbeeld uit je aarding halen. Dit geldt ook voor negatieve energieën van mensen uit je omgeving en elektromagnetische straling (electrosmog), hoogspanningskabels, gsm, wifi, enzovoort. Deze invloeden kunnen zich mentaal, emotioneel of op andere manieren uiten. Soms word je moe van jezelf of heb je last van onrust, spanning, stress of zelfs slapeloosheid.

Je zal ervaren dat je steeds beter en gemakkelijker gewaar kan zijn wat de ervaringen innerlijk met je doen, hoe je ze een plek kunt geven en het vervolgens los kunt laten. Ook laten we zien hoe je met eenvoudige oefeningen zelf spanningsvelden kunt opsporen en oplossen.

Kosten
€ 495.00 ( kan na overleg in termijnen worden betaald )
Data & tijden 2024
29 maart
Start vrijdagavond 19.30
12 april
19.30
26 april
19.30
17 mei
19.30
24 mei
19.30
7 juni
19.30
21 juni
19.30
5 juli
19.30

Vereniging Yogadocenten Nederland

Afdeling van de Divine Life Society Rishikesh India