Stilte Retraite

Stilte Retraite

Yoga & Communicatie

Wat is communicatie? Hoe communiceer je met jezelf tijdens het beoefenen van Yoga? Hoe communiceer je in het dagelijks leven?

De basis van yoga is gebaseerd op de belangrijkste sutra;

Yoga Citta Vrtti Nirodhah’

‘ Yoga is het stilleggen van de wervelingen in de geest’

Tijdens de yogalessen leer je over deze Essentie van Yoga en hoe je dit kan toe te passen tijdens het beoefen van ãsana’s en ook in het dagelijks leven. Maar dan? Hoe communiceer je met dat wat er innerlijk in beweging komt tijdens de ãsana’s? En ook hoe communiceer je (met jezelf) in het dagelijkse leven?

Communiceren is luisteren en niets anders dan dat! De innerlijke rust hebben om zaken aan te horen, maar ook om je innerlijke stem te laten spreken;  je intuïtie en het ordenen met onze psyche. Hoe werkt dit in de praktijk?

Tijdens retraite zullen alle facetten van het communiceren nader worden belicht en gaan we dit direct ervaren en oefenen tijdens de ãsana’s.

Het programma bestaat uit een combinatie van theorie- en praktijklessen rondom het thema. Beide ochtenden beginnen met een fijne yogales en er wordt tijdens het dagprogramma tijd besteed aan ãsana, pranayama en meditatie. 

De locatie te Belfeld geeft de retraite een karakter van bezinning. Tevens wordt er heerlijk puur en vegetarisch gekookt. Prijs is inclusief overnachting  en drie maaltijden per dag, inclusief soepmaaltijd op de dag van aankomst. Het is mogelijk om een éénpersoonskamers te boeken.

Kosten
€ 195.00 inclusief maaltijden en overnachting
Tijden
28 t/m 30 oktober 2022
vrijdag 17.30 uur - zondag 16.00 uur
17 t/m 19 maart 2023
vrijdag 17.30 uur - zondag 16.00 uur
Locatie
Landgoed de Leonardushoeve te Belfeld

Afdeling van de Divine Life Society Rishikesh India

Geaccrediteerde opleidingsschool