Stilte Retraite

Stilte Retraite

Een weekend-retraite in een mooi oud klooster te Belfeld, Limburg. Tijdens deze retraite houden we algehele stilte (tijdens de lessen mogen er wel vragen gesteld worden) om geheel in onszelf te kunnen keren en de lessen en inzichten te kunnen verteren en verwerken. 

Het programma bestaat uit een combinatie van theorie- en praktijklessen rondom een specifiek (nog nader te bepalen) thema. Beide ochtenden beginnen met een fijne yogales en er wordt ook tijdens het dagprogramma tijd besteed aan asana, pranayama en meditatie gerelateerd aan het thema. Ook kunnen activiteiten zoals mantra’s zingen, een meditatieve wandeling maken of een informatieve film kijken onderdeel van het programma uitmaken.

De locatie te Belfeld geeft de retraite een karakter van bezinning. Tevens wordt er heerlijk puur en vegetarisch gekookt. Er zijn één- en tweepersoonskamers te boeken. Prijs is inclusief overnachting op een tweepersoonskamer (je kunt dan met iemand ingedeeld worden) en drie maaltijden per dag, inclusief soepmaaltijd op de dag van aankomst.

Kosten
€ 195.00 inclusief maaltijden en overnachting
Tijden
18 t/m 20 maart 2022
vrijdag 17.30 uur - zondag 16.00 uur
28 t/m 30 okt 2022
vrijdag 17.30 uur - zondag 16.00 uur
Locatie
Landgoed de Leonardushoeve te Belfeld

Afdeling van de Divine Life Society Rishikesh India

Geaccrediteerde opleidingsschool