Stilte Retraite

Stilte Retraite

Loslaten en Ontmoeten

Een weekend-retraite in een mooi oud klooster te Belfeld, Limburg. Om het mogelijk te maken om geheel in onszelf te keren en de lessen en inzichten te kunnen verteren en verwerken, wordt tijdens de retraite de algehele stilte gehouden. Tijdens de lessen mogen er natuurlijk wel vragen gesteld worden.

Het thema van de komende retraite is Loslaten en Ontmoeten. Ontmoet door los te laten of te onthechten het Zelf, achter al wat is, in alles aanwezig. Leer tijdens dit weekend over het fysieke en mentale loslaten en de relatie van beide met het ademen. Welke rol speelt de aantrekkingskracht van de aarde en onze eigen gedrevenheid in het vermogen tot los te laten?

Het programma bestaat uit een combinatie van theorie- en praktijklessen rondom het thema. Beide ochtenden beginnen met een fijne yogales en er wordt tijdens het dagprogramma tijd besteed aan ãsana, pranayama en meditatie gerelateerd aan het Loslaten en Ontmoeten. Ook kunnen activiteiten zoals mantra’s zingen, een meditatieve wandeling maken of een informatieve film kijken onderdeel van het programma uitmaken.

De locatie te Belfeld geeft de retraite een karakter van bezinning. Tevens wordt er heerlijk puur en vegetarisch gekookt. Prijs is inclusief overnachting  en drie maaltijden per dag, inclusief soepmaaltijd op de dag van aankomst. Het is mogelijk om een éénpersoonskamers te boeken.

  

Kosten
€ 195.00 inclusief maaltijden en overnachting
Tijden
28 t/m 30 oktober 2022
vrijdag 17.30 uur - zondag 16.00 uur
17 t/m 19 maart 2023
vrijdag 17.30 uur - zondag 16.00 uur
Locatie
Landgoed de Leonardushoeve te Belfeld

Afdeling van de Divine Life Society Rishikesh India

Geaccrediteerde opleidingsschool