Het licht is in je, door je en om je heen

Aurareading en healing

Als mens hebben we niet alleen een stoffelijk lichaam, we hebben ook een zogenoemd energielichaam dat uit meerdere lagen bestaat. Het mentale of denklichaam bijvoorbeeld is een energievorm waarin de hele maalstroom van gedachten voortdurend in beweging is. In het emotionele of gevoelslichaam zijn juist gevoelens en emoties opgeslagen.

 

In het energielichaam vermengen de kosmische en de aardse energie zich en voeden zo ons hele wezen.

 

We onderscheiden ook verschillende energiecentra, die we chakra’s noemen. De chakra’s bevatten de informatie die we kunnen gebruiken voor onze fysieke en spirituele groei en om ons vrij te voelen in onze ontwikkeling. Tijdens een aurareading wordt er een inventarisatie gemaakt van alle energielichamen en chakra’s: zijn er spanningsvelden, en in welke mate zijn de chakra’s geopend. Eventuele blokkades worden besproken en kunnen vervolgens met een passende behandelmethode worden verholpen.

 

Tijdens een healing wordt de aura in balans gebracht, wat een positieve invloed heeft op lichaam en geest. De nabespreking is daarbij heel belangrijk, omdat daarin vaak onderwerpen naar voren komen die betrekking hebben op deze blokkades. De inzichten die vrijkomen kunnen je helpen bewuster met het leven (en alle hindernissen die het met zich meebrengt) om te gaan.

 

Consulten kunnen besproken worden bij Jans de Haan of Ellen Palmboom.

Healing en aurareading door Ellen Palmboom

Op maandagochtend en dinsdagavond is Ellen Palmboom in de prakijk beschikbaar voor healingen en aurareadingen. Wilt u meer weten of een afspraak maken, dan kunt u haar bellen op: 06 - 395 530 85 of mailen naar info@ellenpalmboom.nl

Afdeling van de Divine Life Society Rishikesh India

LEES VERDER

Chidananda Yoga Centrum

Intro naam Chidanada Yoga Centrum

LEES VERDER

Consult

Behandeling op afspraak

 

Informatie en afspraken:

035 – 6933381

info@centrumdehaan.nl

 

Telefonisch bereikbaar :

Elke werkdag kunt u bellen tussen 9.00-17.30 uur. Bij geen gehoor wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Vergoed door de verzekering

De consulten worden door vrijwel alle ziektenkostenverzekeraars vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Nieuws

Kijk voor actuele informatie, vakanties en wijzigingen op onze nieuwspagina

LEES VERDER

Netwerk

Alle organisaties waarbij Centrum de Haan is aangesloten.

LEES VERDER

NIEUWSBRIEF

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

StudiO86 Design © 2017