spacer spacer


sfeer

Nieuws


WORKSHOP YOGA IN DUO'S

In het voorjaar zal er weer een workshop gegeven worden: Yoga in Duo's. Eťn van de uitwerkingen van Yoga met z'n TweeŽn is het versterken en zuiveren van de naid's. Door de gecombineerde energiestromen worden de energiekanalen op een veel krachtigere manier gezuiverd dan bij individuele yoga oefeningen. Het is ook mogelijk om elkaar te helpen door een blokkade heen te gaan. Je kunt je zowel per individu als per koppel opgeven. De kosten zijn €75, euro p.p.


Zie voor verdere informatie op de site "Cursussen"


CURSUS TERUG IN JE EIGEN ENERGIE

Na de zomervakantie begint weer de cursus "Terug in je Eigen Energie". Door meer contact te maken met je innerlijk leer je bewuster om te gaan met de stroom van innerlijke ervaringen in het dagelijks leven waardoor je lichamelijk en geestelijk beter in balans komt. Je energiesusteem kan verstoort raken door twee belangrijke aspecten. Ten eerste de voortdurende stroom van ervaringen in je dagelijks leven. Door alle indrukken die we opdoen wordt ons energiesysteem continu beinvloed. Het tweede is de beinvloeding van ons energiesysteem als gevolg van o.a. het verblijf in elctrosmog (gsm,wifi). in gebouwen die slecht geaard zijn en aanwezigheid van mensen met een negatieve uitstraling. Deze zaken kunnen leiden tot opgehoopte spanning, met als gevolg stress, slapeloosheid, stijfheid en andere lichamelijke klachten.

Je maakt kennis met je eigen energiesysteem; meridianen, chakra's, energielichamen en de aura. Middels oefeningen leer je hoe je bij jezlef kunt blijven en leer je ook hoe je spanningen uit de verschillende onderdelen van je energiesysteem kunt afvoeren.

Zie voor verdere informatie op de site "Cursussen"MEDITATIE EN MANTRA'S

Wat is meditatie? Wat is het doel van meditatie? Wat is de essentie van het gebruik van mantra's tijdens meditatie? Wat is de essentie van het gebruik van mantra's tijdens het dagelijks leven?

                                                                                                 
Zie voor data  op de site "Satsang"
                                                                                                      
 

VAKANTIES

In verband met vakanties is het centrum is gesloten op:  

voorjaarsvakantie : 23 t/m 27 februariZWANGERSCHAPSYOGA

Zwangerschapsyoga wordt gegeven op:


Dinsdagavond: 18.00-19.00 uur
Donderdagochtend: 9.30-10.30 uur


Zie voor meer informatie op de site "zwangerschapsyoga". 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spacer
Centrum de Haan
Info
E: info@centrumdehaan.nl T: 035 - 6933381

Vakanties 2015
Tijdens onderstaande vakantie is het centrum gesloten:

Voorjaarsvakantie
23 t/m 27 februari

RetraÓte

Voorjaar 2015
vrijdag 13 maart t/m zondag
15 maart

Aanmelden kan bij de docent of via info@centrumdehaan.nl